Kökets box mars 2018

Då jag hittade en rabattkod gällande Kökets box mars 2018 så slog jag till. Jag har inte haft Kökets box sedan förra våren då jag istället blev prenumerant på Smakbox, men jag ville ändå prova igen då jag fick ett bra pris.

Jag fick hem boxen och öppnade. Oavsett box, så är det spännande! Jag hade ingen aning om vad som skulle finnas däri, utan får öppna en julklapp och plocka upp vara för vara.

I den här boxen fanns:

Axa – Granola Hazelnut & Cashew
Friggs – Majskakor med smak hampafrö och svartpeppar
Kikkoman – Soja med smak av citron
Knorr – Pasta snack box
Coca Cola light
Larssons chips, chips helt gjorda i Sverige
Bubs choklad – smak jordgubb/kola
Dilmah te – smak citron

Med i boxen finns också Boxzine, en folder som beskriver produkterna lite närmare och även recept innehållande de produkter som är med i den här boxen. Det var minst ett par recept som jag är sugen att prova. I foldern finns också en intervju med Jennie Walldén, som berättar sig varm om koreansk mat.

Kommentera