Bramble som fredagsdrink

-

Bramble som fredagsdrink den här veckan. Jag har helt enkelt ramlat över ett gäng drinkar och tänker att jag kan testa igenom dem. Daniel är måttligt road då jag ”måste” köpa ny alkohol fastän vi redan har för mycket hemma, men för att kunna testa så måste jag ha alla ingredienser.

Så den här veckan blir det en Bramble, som jag inte ens hört talas om innan. Men en god drink att sällskapsdricka i lugn och ro:

1 st Bramble som fredagsdrink:

4 cl gin
2 cl färskpressad citron
1 cl sockerlag
2 cl Chambord

Garnering:
Citronskiva
ynta

Blanda gin, citronjuice och sockerlag och häll i ett glas fyllt med is (gärna krossad). Ringla sedan försiktigt över likören Chambord. Garnera med citron och mynta.

Bramble
Bramble
Bramble
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelChokladgrottor med limecurd
Nästa artikelFörlorade ägg-macka

Kommentera