Årskort på Fitness24Seven

-

I lördags gick årets Göteborgsvarv av stapeln. Jag var inte med i år, men jag var med förra året. Förra året, då jag också vann ett årskort på Fitness24Seven.

Jag vann ett årskort på ett gym förra året. Inte för att jag vann Göteborgsvarvet eller så, i det fallet vann jag mest över mig själv då jag satte ett nytt personbästa. Men jag vann ett årskort samma dag, eftersom Fitness24Seven hade en tävling i Göteborgsvarvets Expo där jag hämtat ut min nummerlapp dagen innan.

Tävlingen gick ut på att hålla en 2,5 kg vikt i varje hand och sträcka ut armarna åt varje håll. Och den som sedan höll ut vikterna längst, skulle vinna ett årskort. Jag utmanade först Daniel, men killarna skulle istället hålla 5 kg i varje hand, så han orkade inte ens en minut.

Jag fortsatte. Och fortsatte. Det blev jobbigare och jobbigare och jag fick verkligen bita ihop och använda pannbenet för att orka hålla. Jag orkade i fem minuter prick och det är jag väldigt nöjd med!

Tävlingen där jag vann ett årskort på Fitness24Seven

Årskort på Fitness24Seven
Tack Robert för en bra bild!

Tävlingen avslutades samma dag som Göteborgsvarvet, i samband med att Expon avslutades under förmiddagen. Jag fick inte besked samma dag, utan ett par dagar in på veckan efter. Av alla tjejer som tävlat i denna gren på tre dagar, så var jag starkast! Så härlig känsla!

Jag har nu tränat på Fitness24Seven i Östersund i snart ett år och det är ett gym jag är nöjd med. Det är alltid rent och fräscht och det mesta jag vill ha på ett gym finns. Tyvärr inga klasser, utan bara ett gym.

För att motivera mig själv extra, så köpte jag ett styrketräningsprogram av Styrkebyrån. En väldigt bra podd om styrketräning, främst riktad till tjejer. Jag köpte deras program ”Bli en beefcake och öka i basövningarna 3-split”.

Ett program baserat på styrketräning tre gånger i veckan med inriktning på basövningarna bänkpress, benböj och marklyft. De har flera olika program, så alla kan hitta något som passar. Rekommenderas ifall ni är sugna på styrketräning. Både podden och styrketräningsprogram.

Några bilder från mitt gym:

Årskort på Fitness24Seven
Årskort på Fitness24Seven
Årskort på Fitness24Seven
Den del där jag hänger, med fria vikter
Årskort på Fitness24Seven
Årskort på Fitness24Seven
Fitness24Seven har också ett separat tjejgym, ifall en inte är bekväm att träna tillsammans med killarna.

Nu har jag inte tränat 3 gånger/veckan hela året såsom programmet säger, men det är otroligt skönt att ha ett program att köra de gånger jag vill träna. Det har gått lite i perioder, vissa perioder har jag tränat 3 ggr/v men andra har jag prioriterat löpning utomhus istället. Så får det också lov att vara.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera