Mangodrink som fredagsdrink

-

Häromdagen hittade jag en drink som lät alldeles för god för att låta bli, och jag kopierade rakt av. En mangodrink som fredagsdrink, och med nya favoriten Vodka. Favoriten, efter att ha besökt självaste Absolut Home i Åhus, och gillat hela deras upplägg och tänk.

Jag tänkte att det skulle vara svårast att hitta mangojuice, då jag inte tycker mig ha sett det i någon affär. Men döm om min förvåning då juicen finns på min närmaste affär och jag enkelt kunde köpa med mig hem.

6 cl vodka
1 dl mangojuice
1 tsk citronsaft
Soda
Is
En shaker
Ev: myntakvist för dekoration

Gör så här:
Blanda alla ingredienser förutom sodavattnet i en shaker och skaka kraftigt.
Häll upp i ett avlångt glas och fyll upp med sodavatten.
Garnera med en myntakvist och servera din mangodrink.

Mangodrink
Mangodrink
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Kommentera