Mangodrink som fredagsdrink

Häromdagen hittade jag en drink som lät alldeles för god för att låta bli, och jag kopierade rakt av. En mangodrink som fredagsdrink, och med nya favoriten Vodka. Favoriten, efter att ha besökt självaste Absolut Home i Åhus, och gillat hela deras upplägg och tänk.

Jag tänkte att det skulle vara svårast att hitta mangojuice, då jag inte tycker mig ha sett det i någon affär. Men döm om min förvåning då juicen finns på min närmaste affär och jag enkelt kunde köpa med mig hem.

6 cl vodka
1 dl mangojuice
1 tsk citronsaft
Soda
Is
En shaker
Ev: myntakvist för dekoration

Gör så här:
Blanda alla ingredienser förutom sodavattnet i en shaker och skaka kraftigt.
Häll upp i ett avlångt glas och fyll upp med sodavatten.
Garnera med en myntakvist och servera din mangodrink.

Mangodrink
Mangodrink

Kommentera