Godaste lakritskolan?

-

Jag har sett bilder från Salmiakkola såå många gånger och varit nyfiken. Är det den godaste lakritskolan? Då jag är matintresserad så följer jag ett antal mat- och bakkonton på Instagram, så jag hinner se många goda rätter på en dag. Jobbigt flöde då en är hungrig! ;)

Så en dag så gjorde jag slag i saken och beställde hem en förpackning. Med fyra lakritskolor och en gräddkola med passionsfrukt. Jag beställde även två burkar kolasås att äta till glass. En med lakrits och en med passionsfrukt.

När min beställning kom hem, så slogs jag direkt av detaljerna. Jag uppskattar oerhört när någon har ansträngt sig gällande någon produkt. En handskriven lapp var det första som mötte mig då jag öppnade paketet.

En annan detaljrik upplevelse var mitt besök på Absolut Home i Åhus. Uppskattar ni också detaljer? När det märks att någon har ansträngt sig? Kommentera gärna längst ner i inlägget!

Godaste lakritskolan

Fortsatte med ett snyggt inslaget paket och bubbelplastinpackade glasburkar. Snygga burkar och snyggt paket. Ett klisterhjärta höll ihop papperet kring lakritskolan.

Godaste lakritskolan
Godaste lakritskolan
Godaste lakritskolan

Glass-kolasåsen har jag inte smakat ännu, utan sparar till ett speciellt tillfälle. Men lakritskolorna har i princip gått åt och är verkligen jättegoda! Jag kan tycka att de är dyra, men om ni vill unna er ett riktigt bra hantverk och riktigt gott godis, så köp Salmiakkola.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelRestaurang Norra Station
Nästa artikelHalloumi- och zucchinipaj

Kommentera