Restaurang Hotell Höga Kusten

-

I helgen var jag och Daniel på en roadtrip över lördagen. Vi åkte från Östersund och ganska rakt österut, ut mot kusten ovanför Sundsvall. Målet var Skuleberget vid Höga kusten, men på vägen dit tog vi omvägen förbi Höga Kusten-bron och provade restaurang Hotell Höga Kusten för första gången.

Vi höll på att inte kunna prova hotellet och restaurangen, då det var heeelt fullt på parkeringen. Efter ett varv med bilen och jag precis var på väg att svänga höger och lämna hela bygget, när vi ser en bil som backar ut. Vi hugger parkeringen direkt och kliver ut.

Utsikten är verkligen jättefin. Det är en snygg bro, berg på varsin sida och vatten mitt emellan.

restaurang-hotell-hoga-kusten

Vi var osäkra på vad det skulle serveras för mat på hotellet. Om det skulle vara av typen vägkrog, så hade jag åkt vidare till något bättre ställe. Men det var inte vägkrogsmat, utan en riktig restaurang med en á la carte-meny.

Jag valde en pasta med gorgonzola och biff och fick in en snygg och god tallrik. Lagom mycket mat också, så jag blev mätt och också skulle stå mig bra på lunchen.

restaurang-hotell-hoga-kusten
restaurang-hotell-hoga-kusten
Röda naglar dagen till ära, vilket passade fint till hotellunchen.

Ovanför hotellet, så fanns det både ett fontänspel, där barnen kunde springa omkring och bli lite blöta. Det fanns också en lekpark med både klätterrep och rutschkanor. Ännu längre upp på berget fanns även en grillstuga och en utkiksplats. Riktigt fint!

restaurang-hotell-hoga-kusten
restaurang-hotell-hoga-kusten
Nybyggd och fräsch grillplats högt upp.

Vi tog lite foton och såg oss omkring, innan vi mätta och belåtna satte oss i bilen igen. Nu med sikte mot Skuleberget och klättring Via Ferrata.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera