Friskis parkträning

-

En riktigt härlig sak som exploderar på våra sommarmånader, är tillgången till uteträning. Inte uteträning som att själv sticka ut och springa, utan uteträning i form av ledd gruppträning. Bland annat så jag har provat både Friskis parkträning och Yogaskolans yogapass. Utomhus på gräsmattan.

Ofta är det sol och ganska varmt, men lika ofta har det varit ganska kallt och på tisdagens parkträning så kom det några droppar regn emellanåt. Men vad gör väl det? Kläder efter väder, och om en blir lite våt av regnet, så kan en bara gå in och duscha efteråt. Det viktiga, och sköna, är att träningen blir av!

I tisdags var det som sagt Friskis parkträning och jag sprang de tre km som krävs för att komma dit. Med en liten ryggsäck på ryggen, där jag fick plats med en vattenflaska och mobilen. Sen parkträning i en timme, inklusive både uppvärmning och styrkepass. Vi hann även med en stunds rörlighetsträning och stretch innan timmen var slut. Tre km löpning hem igen och så middag på det.

En härlig kväll då en får både friskluft och träning! Ikväll är det dags igen, se hemsidan för att hitta rätt. Tisdagar och torsdagar, på olika ställen.

Friskis parkträning
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera