Trädgårdsföreningen med Mari

-

Ett ställe jag inte tänkt på som besöksmål, är Trädgårdsföreningen i Göteborg. En stor park i centrala stan som erbjuder stora, välklippta och vackra gräsmattor (Mari tror att det är golfintresset som talar) men också olika typer av växthus. Gratis inträde, så passa på ifall ni har tid över.

Jag och Mari tog oss ett par timmar för att kika runt bland växterna och bara strosa i lugn och ro. I vissa växthus var det varmare än i andra, men jag upplevde det ändå som sköna kontraster.

Trädgårdsföreningen
Trädgårdsföreningen
Trädgårdsföreningen
Trädgårdsföreningen
Jättenäckrosor, som jag också sett på Mauritius
Trädgårdsföreningen
Trädgårdsföreningen
Trädgårdsföreningen
Trädgårdsföreningen
Trädgårdsföreningen
Trädgårdsföreningen
En fjärilsavdelning där det vimlade av vackra fjärilar
Trädgårdsföreningen
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera