Tofflor, tända ljus och rutiner

-

Detta inlägg är ett samarbete med Svenskslots. All text och alla bilder är dock mina egna.

Höst hörni, vad gillar ni det? Efter en skön sommar så gillar jag ändå att få krypa in. Ta på mig mina tofflor, tända ljus i lägenheten och få tillbaka lite rutiner.

Tofflor

Sköna årstider

Hösten är riktigt på väg nu, och det gör mig faktiskt ingenting. Jag lever och verkar i Östersund och det jag framför allt gillar med det, är att vi har årstider. Vi har riktig vinter med minusgrader och en massa snö. Vi har en vår, dock är den ofta väldigt kort mellan skidsäsongen och golfsäsongen.

Tofflor

Sen kommer sommaren med skolavslutning och ljus dygnet runt. För att sen avslutas med hösten – kanske den stressigaste årstiden då jag både vill hinna spela mera golf, plocka bär och svamp men också krypa in till TV-soffan.

Hösten är också rutiner. Att börja ställa klockan igen, att äta både frukost, lunch och middag vid samma tider varje dag. Vissa tycker att det känns tråkigt, men jag upplever det som skönt. Min kropp gillar rutiner – att få mat vid samma tider, träna vid samma tider och sova samma tider.

Höstens helger

När vardagslunket kommit igång, så uppskattar jag också helgerna mera. Jag startar gärna helgen med en kortare sovmorgon för att sedan åka iväg till gymmet och köra ett pass. Hem igen, några softa timmar i lugn och ro för att sedan laga en god lördagsmiddag och äta med goda vänner.

Lördagskvällen sen, då vill jag fortsätta umgås. Och ifall en umgås hemma, så är det helt ok att fortsätta i tofflor och med tända ljus. I de fallen vill jag verkligen bannlysa TV:n som stjäl all uppmärksamhet utan istället göra saker tillsammans.

En favorit är att ta fram ett brädspel. Det spelar egentligen ingen roll vilket brädspel, jag gillar nog alla jag har provat. Det är samvaron och skratten jag gillar mest. Sen gillar jag att vinna såklart – vinnarskallen är starkt framträdande i mitt liv.

Risk

Spel förresten, det finns ju även spel på nätet som en kan använda. Ibland skrapar jag några lotter online. Ett förslag är att skapa ett konto på tex Svenska spel och skrapa lotter eller spela på tex Stryktipset. Det har min sambo gjort och han har skrivit ett roligt inlägg om fotboll här. Men en annan idé är att gå in och spela på svensk slots.

Hur gillar du att tillbringa din lördagskväll? Ifall du gillar onlinespel – här finns möjligheten att prova en gratis slot. Kommentera gärna här nedanför hur din favoritlördagskväll ser ut.

När det kommer till gratis slots, kom ihåg att spela ansvarsfullt!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Kommentera