Brunch på Frösö Park och Daniels fotoutställning

-

I helgen ville jag ta en soft söndag tillsammans med mina barn och lockade dem med två överraskningar. Den andra var att vi skulle äta brunch på Frösö Park hotell och den första var att vi svängde förbi Åre Östersund flygplats och Daniels fotoutställning.

Det har inte blivit så att jag tagit med tjejerna dit, utan bara pratat om den hemma. Så i helgen gjorde vi slag i saken och började på flygplatsen.

Daniels fotoutställning
Daniels fotoutställning
Daniels fotoutställning

När vi kollat in bilderna i lugn och ro, så satte vi oss i bilen igen och åkte mot Frösö Park Hotell inte långt därifrån. Där parkerade vi bilen i ett ruggigt väder och gick in deras mysiga foaje och ingången till restaurang Kava.

Brunch på Frösö Park

Vi fick ett eget bord, hängde av oss ytterkläderna och gick mot söndagsbuffén. Högg oss varsin tallrik och började plocka från det kalla bordet först.

Jag såg vad det allra mesta var för mat, då jag har ett matintresse, men tjejerna hade gärna sett skyltar på vad det var för mat. Nu blev det så att de avstod att smaka när de verkligen inte visste vad det var (och det inte så så gott ut på alla fat).

Brunch på Frösö Park
Brunch på Frösö Park
Brunch på Frösö Park

Även varma köket fick ett besök, men jag gillar oftast det kalla bordet bäst. På en sådan här höstbuffé likväl på en julbuffé.

Brunch på Frösö Park

Även efterrättsbordet fick ett besök, fastän jag var mätt vid det laget. Jag nöjde mig med ett glas pannacotta och en kopp kaffe.

Brunch på Frösö Park

Efter ett par timmar var vi väldigt nöjda och packade oss ut i bilen igen. En bra dag helt enkelt.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Kommentera