Cannelloni med tacofärs

En ny resträtt med överbliven tacofärs. Jag gjorde cannelloni med tacofärs som söndagslunch och det blev lagom mycket mat för oss fyra. Samtidigt som jag fick till en bra lunch, så fick jag rensa kylen en aning och det är alltid bra!

Överbliven tacofärs (jag hade ca 150-200g)
Ca 100 g färskost
Överblivna tomater
Överbliven majs
Cannellonirör (som jag fick med i min senaste Smakbox)

Ostsås:
25 g smör
2-3 msk mjöl
mjölk
riven ost

Mozzarellaost
Svartpeppar

Servera sallad på sidan

Stek ihop tacofärs, färskost och överblivna grönsaker. Tillsätt ev mera tacokrydda. Sätt ugnen på 200 grader. Fyll hårda cannellonirör (ja, det är rätt pilligt och en blir kladdig) och lägg i en smord ugnsform.

Cannelloni med tacofärs
Cannelloni med tacofärs

Gör en ostsås och häll ovanpå dina cannellonirör och toppa med skivad mozzarella och svartpeppar.

Cannelloni med tacofärs

Grädda i ca 20 min. Ta ut och servera dina tacocannellonis tillsammans med en fräsch sallad.

Cannelloni med tacofärs
Cannelloni med tacofärs

Kommentera