RunStreak – Maj månads utmaning

-

Jag har funderat lite till och från ett ganska långt tag. Om jag ska köra ett försök med RunStreak. RunStreak är att springa ett kort pass (1 engelsk mile, dvs 1609m) varje dag. För att köra en korrekt RunStreak så ska en springa varje dag under 100 dagar, men jag tänkte köra en månad. Går det bra, så kanske jag fortsätter, men jag är också nöjd ifall jag klarar en hel månad.

RunStreak

Ni kan läsa hur mycket som helst om det ifall ni söker på internet, men här hittade jag en sida för nybörjare – vilket jag själv också är. För att motivera mig själv ytterligare, så skrev jag också ut min utmaning på Facebook och undrade ifall någon annan skulle vilja vara med. 10 st hakade genast på och då la jag ut min fråga i söndags. Då jag hellre vill att vänner och bekanta ska komma ut, än att det ska vara för jobbigt, så öppnade jag också dörren för att köra WalkStreak. Dvs samma sak fastän bara promenader.

RunStreak

Så om jag definierar utmaningen enligt projektledningstermen SMART så blir det så här:
S – Specifikt, dvs springa eller gå minst 1,6 km varje dag under maj månad
M – Mätbart, distansen är alltid minst 1,6 km utan hastighetskrav
A – Accepterat, utmaningen är just en utmaning, men är ändå accepterad som möjlig
R – Realistiskt, att springa eller gå 1,6 km extra varje dag är fullt genomförbart för alla som vill haka på.
T – Tidsbestämt, vi har klarat utmaningen den sista maj.

Är det någon av er läsare som kört en RunStreak? Eller WalkStreak för den delen? Kommentera gärna!

RunStreak
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Mora-Nisse som shot

Cookies by Saga

Holy Greens i Helsingborg

Äppelkaka på äpplets dag

Populära kategorier

4 KOMMENTARER

  1. Jag är på en runstreak, det borde ju fungera med resten av tillvaron tänker jag. :)


  2. Warning: Attempt to read property "ID" on bool in /home/drydense/mariasmat.nu/wp-content/plugins/podamibe-custom-user-gravatar/pod-custom-user-gravatar.php on line 179
    Sanna Rosell

    Jag är på! Perfekt distans för att komma igång på morgonen och göra det till en lika bra vana som att borsta tänderna. :-)

    • Ja, det är lite min tanke också. Att få till en vana att även korta pass är bra för kroppen och hälsan. Kul att du hakar på! :)

Kommentera