Bastard Burgers – lätt att välja veganskt

-

På sidan om Coronapandemin så pratas det fortfarande en hel del om vår miljö och hur vi ska kunna rädda vår planet. Jag tycker att samtalsämnet är otroligt viktigt, då jag vill att jorden ska fortsätta fungera för mina barn och ev barnbarn. Jag lyssnade bland annat på Greta Thunbergs sommarprat vilket jag kan rekommendera.

En enkel sak som vi alla kan göra varje dag, är att äta mera växtbaserad mat. Jag säger inte att vi alla behöver bli veganer över en natt, men att öka mängden vegetariska/veganska måltider gör att trycket på vår jord minskar lite lite grann. Om vi dessutom äter närproducerat eller åtminstone svenskt kött, de gånger vi äter kött, så bidrar vi ännu lite mera.

Bastard Burgers - lätt att välja veganskt

I den här frågan så vill jag rekommendera Bastard Burgers – lätt att välja veganskt. De har ett antal olika burgare på sin meny och alla olika burgare finns som vegansk eller med kött i. Mina tjejer tycker att Bastard Burgers gör riktigt goda burgare, så vi går dit ibland. De gångerna tar jag alltid veganska burgare, då de är riktigt goda!

Det gröna omslagspapperet kring min veganska burgare

Förutom standardmenyn, så har de alltid en månadsburgare som varierar i smak. Nu i augusti så hade de dock en tidigare månadsburgare på återbesök, nämligen Millenburger. Millenburger-burgaren är framtagen tillsammans med rockbandet Millencolin och som blev en hit förra sommaren.

Millenburger

Har ni testat Bastard Burgers? Vad gillar ni konceptet? Har ni testat deras veganska alternativ någon gång? Om inte – så gör det. Jag kan nästan garantera att du kommer att bli positivt överraskad.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera