Quesadillas med kyckling och mozzarella

-

En enkel middag är bra att kunna ta till då tiden är knapp. Jag gjorde en laddning quesadillas med kyckling och mozzarella häromdagen, som vi åt som en snabbmiddag. Alla blev mätta och nöjda, så testa den här nästa gång ni har knappt om tid. Jag hade rensat den grillade kycklingen dagen innan, så det var extra enkelt för mig.

8 tortillabröd
Philadelphiaost
Grillad kyckling
2 st 125 g mozzarellaost
1 paprika
Valfri krydda, jag hade timjan

Skiva kycklingen tunt och smöra hälften av tortillabröden med Philadelphiaost. Fördela kyckling, skivad paprika och till sist skivad mozzarella på fyra tortillabröd. Krydda med timjan. Lägg på ett naturellt bröd och tryck ihop.

Hetta upp en stekpanna och stek varje bröd på båda sidor på svag värme tills de är gyllenbruna. Skär varje quesadillas med kyckling och mozzarella i fyra tårtbitar och servera tillsammans med någon sallad.

Quesadillas med kyckling och mozzarella
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Föregående artikelMatsmart påfyllning
Nästa artikelSagas restaurangskola

4 KOMMENTARER

Kommentera