Quesadillas med kyckling och mozzarella

En enkel middag är bra att kunna ta till då tiden är knapp. Jag gjorde en laddning quesadillas med kyckling och mozzarella häromdagen, som vi åt som en snabbmiddag. Alla blev mätta och nöjda, så testa den här nästa gång ni har knappt om tid. Jag hade rensat den grillade kycklingen dagen innan, så det var extra enkelt för mig.

8 tortillabröd
Philadelphiaost
Grillad kyckling
2 st 125 g mozzarellaost
1 paprika
Valfri krydda, jag hade timjan

Skiva kycklingen tunt och smöra hälften av tortillabröden med Philadelphiaost. Fördela kyckling, skivad paprika och till sist skivad mozzarella på fyra tortillabröd. Krydda med timjan. Lägg på ett naturellt bröd och tryck ihop.

Hetta upp en stekpanna och stek varje bröd på båda sidor på svag värme tills de är gyllenbruna. Skär varje quesadillas med kyckling och mozzarella i fyra tårtbitar och servera tillsammans med någon sallad.

Quesadillas med kyckling och mozzarella

4 thoughts on “Quesadillas med kyckling och mozzarella

    1. Prova laga själv! Det enda som är lite trixigt är att vända dem i stekpannan. Ett tips är att ha större bitar och att ”limma fast” dem med mycket ost :)

Kommentera