Kycklingfajitas med kycklingfärs

Fredag och tacomiddag, är det fler som inte lyckats ta sig ur det schemat? Jag tycker någonstans att det är halvt ok fortfarande, mycket tack vare alla varianter jag har gjort genom åren. Även denna fredag blev det en variant. Jag valde att göra kycklingfajitas med kycklingfärs.

500g kycklingfärs
Fajitaskrydda, hemmagjord eller köpt
1/2-1 dl vatten

Exempel på servering:
Tortillas (en nyhet corn & wheat)
Paprika i bitar
Tomater i bitar
Gurka i bitar
Majs
Riven ost
Vitlökssås
Mango Chutney
Nacho-chips
Jordnötter

Börja med att hacka grönsakerna och lätta upp i varsina skålar. Ta sedan fram en stekpanna och stek kycklingfärsen. Stå gärna med en stekspade och rör i kycklingfärsen, så den finfördelas. Det är lätt att den steker ihop i klumpar och ser kanske inte så kul ut. Smaksätt med fajitaskrydda och vatten och låt vattnet koka bort.

Ställ fram alla småskålar och servera din kycklingfajitas med kycklingfärs.

Kycklingfajitas med kycklingfärs
Det hade varit gott med någon form av sallad, men jag hade inget hemma

Kommentera