En knallblå fredagsdrink

-

Även den här fredagsdrinken skulle kunna användas till Halloween, då det är en väldigt utstickande färg. En knallblå fredagsdrink får bli mitt tips idag alltså. Lite rolig tack vare färgen men också ett roligt namn:

Piña Whatthehellada⁠
⁠1 drink

5 cl Gin
2 cl Blå Curaçao
2 cl Ananasjuice
2 cl Limejuice
3 cl äggvita (en äggvita räcker till två glas)
Is

Blanda allt utom is i en shaker och skaka fluffigt. Tillsätt sedan is och skaka den kall. Häll upp i glas och servera en knallblå fredagsdrink. Jag har sett bilder med en torkad apelsinskiva ovanpå skummet, men hann inte fixa någon sådan själv.

En knallblå fredagsdrink
En knallblå fredagsdrink
Notera även den mycket snygga chipsskålen i förgrunden, det kommer ett eget inlägg om det

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel#supportyourlocal
Nästa artikelTekakor till helgfrukosten

Lämna ett svar