P3 som fredagsdrink

-

Fredag och sista dagen på min arbetsvecka. Det är alltid skönt med fredagar men jag tycker att de kommer oftare och oftare nu för tiden? Veckorna bara swishar iväg och vips så är det fredag igen. Det gör mig dock ingenting att det är helg ofta. Denna vecka bjuder jag på en P3 som fredagsdrink. En god fruktig drink som egentligen är liiiite för god. Det är lätt att dricka mer än en drink.

Vill ni botanisera bland mina drinkar, så hittar ni hela kategorin här.

För ett glas:

2 cl vaniljvodka (det funkar också med vanlig vodka)
3 cl Sourz Raspberry
1 cl limejuice
7-Up
Is

Fyll upp valfritt glas med is. Mät upp Vodka, Sourz Raspberry och limejuice och blanda om. Toppa med 7-Up och servera din P3 som fredagsdrink tillsammans med något gott snacks.

P3 som fredagsdrink
P3 som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar