RunStreak 700

-

Nu var det ett tag sedan jag skrev om löpning och att vi springer varje dag, året ut och året in. Vid nyår passerade vi nämligen löpning under ett helt kalenderår, 2021. Men det var då det. Nu snackar vi istället att annat jämnt tal – nämligen RunStreak 700!

Alltså jag blir imponerad av mig själv, fastän det är jag som springer alla mina dagar året runt. Men ändå – att jag har kunnat springa 700 dagar på raken – Helt galet bra!

RunStreak 700

Men att springa RunStreak är ganska enkelt (på papperet – inte alls lika självklart när du sprungit ett gäng dagar på raken), för det är i princip inga regler. Den enda regel som finns är att du ska springa minst en engelsk mile (dvs 1,61 km) varje dag. Inga undantag. Alltså. INGA undantag.

Skulle du bli sjuk eller skadad så du inte kan springa åtminstone 1,61 km på en dag så är sviten bruten och du får börja om på dag 1. Det låter kanske hårt, men så är det.

Fördelen är att det bara är 1,61 km och det finns inga regler kring hur snabbt eller långsamt du ska springa. Bara att du tar springer. I somras fick jag inflammation i höger höftböjare, men jag slutade inte för det. Jag tog antiinflammationstabletter och lufsade mina 1,61 km långsamt och på mjukt underlag. Det funkade för mig även om alla läkare i världen skulle ha avrått mig från att springa. Ifall du istället vill gå samma utmaning så finns WalkStreak att utöva på samma sätt.

Check på RunStreak 700 alltså och nu tar vi såklart sikte på 2 år. Det är bara en månad kvar så har vi sprungit RunStreak varje dag i 2 år. Och efter det lär vi fortsätta också – så jag kan lova er att det blir fler blogginlägg om min RunStreak!

RunStreak 700
Har startat om mitt medlemsskap på Friskis, så jag började kvällen med ett pass Dance Fusion för att sedan sticka ut och springa mitt 700:ade löppass!
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar