Igår smygstartade vårt påskfirande med en god middag här hemma. Jag hade köpt färska räkor och vi tänkte goda räkmackor med surdegsbröd från bageri och en hemmagjord aioli. Men jag ville ha något mera och trollade fram mingelpotatis med rom. Små bitar med kokt kall potatis som jag pyntade fint. De gick åt som smör i solskenet!
Kokt kall potatis, gärna väldigt små potatisar
Creme Fraiche
Valfri rom, jag hade stenbitsrom i kylen
Finhackad rödlök
Hackad dill
Salt & Peppar
Skär dina potatisar på hälften och sen även en liten bit längst ut, så potatishalvorna får något att stå stadigt på. Lägg upp på ett snyggt fat/assiett. Lägg på en liten klick creme fraiche och toppa den med en mindre klick rom.
Finhacka rödlök och fördela över din potatis och toppa sedan med hackad dill. Avsluta med salt och peppar. Ställ fram mingelpotaits med rom för servering!

