Mingelpotatis med rom

-

Igår smygstartade vårt påskfirande med en god middag här hemma. Jag hade köpt färska räkor och vi tänkte goda räkmackor med surdegsbröd från bageri och en hemmagjord aioli. Men jag ville ha något mera och trollade fram mingelpotatis med rom. Små bitar med kokt kall potatis som jag pyntade fint. De gick åt som smör i solskenet!

Kokt kall potatis, gärna väldigt små potatisar
Creme Fraiche
Valfri rom, jag hade stenbitsrom i kylen
Finhackad rödlök
Hackad dill
Salt & Peppar

Skär dina potatisar på hälften och sen även en liten bit längst ut, så potatishalvorna får något att stå stadigt på. Lägg upp på ett snyggt fat/assiett. Lägg på en liten klick creme fraiche och toppa den med en mindre klick rom.

Finhacka rödlök och fördela över din potatis och toppa sedan med hackad dill. Avsluta med salt och peppar. Ställ fram mingelpotaits med rom för servering!

Mingelpotatis med rom
Mingelpotatis med rom
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar