Laxrullar med pepparrotsost

-

Väldigt goda drinktilltugg kommer här. Jag gjorde laxrullar med pepparrotsost och serverade som förrätt på vår grillutflykt ikväll, därav ett lite sent inlägg ikväll. Men enkla rullar som också är riktigt snygga! Det bästa är kanske att de endast är tre ingredienser, så verkligen superenkla att göra.

1 förp. rökt lax i skivor, 150 g
Philadelphiaost pepparrot (eller liknande mjukost)
Sesamfrön

Ta fram plastfolie och lägg i två lager (så blir den lite starkare). Lägg ut laxskivor så de bildar en fyrkant. Bred pepparrotsost på hela fyrkanten och rulla sedan ihop din laxrulle med hjälp av plasten. Rulla in hela laxrullen i plasten och lägg i kylen tills det är dags för servering.

Laxrullar med pepparrotsost
Jag lappade och lagade lite för att få en så jämn fyrkant som möjligt
Laxrullar med pepparrotsost

När det är dags för servering, skär försiktigt snygga skivor av laxrullen och doppa kanterna i sesamfrön. Lägg upp dina laxrullar med pepparrotsost på en snygg bricka och servera! Gott till rosévin, bubbel och säkert öl också. Som gjort för sommarens fester utomhus! Själv så serverade jag mina laxrullar på vår grillkväll på Bynäset på Frösön. Mysigt!

Laxrullar med pepparrotsost
Laxrullar med pepparrotsost
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Asiatisk silkestofu-middag

Populära kategorier

Lämna ett svar