RunStreak 750

-

Ännu ett nytt jubileum har passerats, då vi sprang RunStreak 750 på fredagskvällen. En skön runda efter jobbet, då jag och Daniel hinner prata ihop oss efter en intensiv vecka då han varit på resande fot.

Det är faktiskt en av de största fördelarna med att springa RunStreak ihop med sin sambo. All tillsammans-tid som vi får då vi inte gör något annat. Ingen som helt plötsligt måste vattna blommorna, ta fram en köttbit ur frysen eller skrolla något på telefonen. Vi springer intill varandra och pratar ostört. Ibland en halvtimme, ibland en timme och ibland ännu lite mera. När får man till sådan tid på hemmaplan?

Vi tog ”den vanliga 5:an” hemifrån och längs Vallaleden bort till Vallsundsbron på Frösön, en fin sträcka precis intill vattnet. Rundade längst bort och började springa hemåt igen, även denna gång längs vattnet. Fredagkväll och sommarvärme så det var ovanligt mycket folk ute – så mysigt!

RunStreak 750
Lite annorlunda bild men jag vill visa den blå himlen och grönskande träd

Väl hemma så bytte vi om och gick in mot stan för att fira vårt jubileum. Vi landade på La Fabbrica Del Gusto, allmänt kallad Gusto eller gamla Vezzo. En restaurang med sallad, pasta och pizza men även hamburgare och en uteservering inne på en gård. Denna gång kände vi för bubbel och pizza. Skön fredagkväll!

Uteservering maj Gusto
Gusto pizza 750
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar