Lösgodisets dag 2022

-

Lördag idag och vad passar väl då bättre än temadagen Lösgodisets dag 2022? Jag har varit och handlat och det är klart att det följde med lite lösgodis precis idag.

Lösgodisets dag 2022
Lösgodisets dag 2022

Nu låter det som att jag brukar köpa lördagsgodis varje lördag, men jag är inte så stort fan av godis egentligen. Jag är mera en salt typ, så om jag får välja, så äter jag hellre chips och dipp. Som häromdagen då jag åt chips och chipsdippen med brynt smör och Gruyère. Mums!

Chipsdipp med brynt smör och Gruyère

Men lösgodis – det viktigaste för mig idag när jag köper godis – är att jag köper godis utan palmolja. Och av en händelse, så har butikerna börjat märka upp lösgodiset, så det ska vara enklare att plocka de sorter man vill ha.

Den stora godisveckan
Den stora godisveckan
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar