Holy Greens i Helsingborg

-

Ett lunchställe som vi besökte i början av september var Holy Greens i Helsingborg. Både Daniel och jag gillar vegetariskt och vegansk mat, så Holy Greens kändes som ett bra ställe. Kanske bidrog det också att vi fick halva priset på vår första måltid ifall vi beställde via deras app. Så vi laddade ner appen och beställde en billig lunch.

Holy Greens är en kedja men faktum är att den första restaurangen öppnade just i Helsingborg av David Egonson och Nebo Pavicevic 2013 på Nedre Långvinkelsgatan.

Holy Greens i Helsingborg

Holy Greens filosofi

Det ska vara okomplicerat att äta snabbt, gott och hälsosamt. Du ska inte behöva fundera över om du får i dig tillräckligt med fibrer, om fetterna du äter är bra, var råvarorna kommer ifrån och så vidare. Vi gör det tankearbetet åt dig. Vi anstränger oss nämligen till det yttersta för att hitta råvaror som gör gott för dig och samtidigt tar hänsyn till miljön. Det är resultatet av vår filosofi du hittar i våra sallader, i form av smakfulla kombinationer som Asiatisk Räka och Grönsakslandet.

Holy Greens i Helsingborg
Holy Greens i Helsingborg

Min lunch

För min del så blev det Laxokado (Vedugnseldad lax, svart råris, avokado, marinerad grönkål, ingefärspicklad morot, gurka, färsk svensk bladpersilja, rostade solroskärnor) med Basilika/Citron-dressing, en god sallad som höll mig mätt länge.

Holy Greens i Helsingborg
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelKantarellpasta med Västerbottensost
Nästa artikelCookies by Saga

3 KOMMENTARER

  1. Tack för tipset om halva priset via appen. Har testat en gång och var föga imponerad trots att jag är typ veg.

Kommentera