Krustader med jalapeño-ost

-

Till morgondagens fredagsmys så kanske ni vill ha ett väldigt enkelt tilltugg? Att göra krustader med jalapeño-ost är lite som att äta chili-cheese på hamburgerrestaurangerna. Det är väldigt enkelt med några få ingredienser, så gör en pajform krustader och ställ fram till fredagsmyset (istället för chips och godis?) och du kommer att se att de tar slut snabbt!

Små krustader
Jalapeño-ost på tub (Kavli har både Hot, Smokey och Spicy)
Riven ost
Ev jalapeño som garnering (jag tog paprika istället)

Sätt ugnen på 200 grader och ta fram en pajform. Ställ ut krustader och kläm i drygt hälften med jalapeño-ost. Fortsätt med lite vanlig riven ost och sätt in pajformen i ugnen.

Osten behöver inte små många minuter för att smälta, så passa formen. Under tiden hinner du plocka fram och förbereda garnering. Jag valde att lägga på bitar av paprika, men om ni vill ha det riktigt spicy så kan ni lägga på en bit jalapeño på toppen.

Ställ fram formen medan krustaderna är varma så får gästerna ta för sig. Kanske som vi gjorde – tillsammans med en fredagsdrink.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar