Hot Applepie drink

-

Saga kom hem medan jag höll på att laga lördagsmiddag och satte sig i köket. Efter en liten stund undrade hon om det inte var läge för en fördrink innen maten. Jo, varför inte? Kolla om du kan hitta en god drink med äpplejuice? Sagt och gjort, Saga hittade en Hot Applepie drink på Drinkoteket.

Vi hade rätt ingredienser hemma, så Saga satte igång. Hon gillar att presentera mat och dryck snyggt så det här är helt hennes version. Jag tyckte att det blev så snyggt och mammahjärtat svämmar över av stolthet!

Gör så här för ett glas

5 cl Likör 43
15 cl äpplejuice
Ev kanelstång
Grädde
Malen kanel som garnering

Värm äpplejuice i en kastrull, tillsätt en kanelstång om du har en hemma (vi hade inte det och drinken blev god ändå). Ta kastrullen av plattan och tillsätt Likör 43. Rör ordentligt så kanelstången släpper ifrån sig mycket smak.

Häll upp i snygga glas och toppa med lättvispad grädde. Häll grädden över en sked, så grädden stannar på toppen. Garnera med malen kanel på toppen.

Servera Hot Applepie drink nu i juletider. Det stämmer så bra med äpple- och kanelsmaken i denna drink.

Hot Applepie drink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar