Pizza på polarbröd – perfekt sportlovsmat

-

Här kommer ett tips för er som fortfarande är på sportlov. En enkel lunch att svänga ihop till barn som är i farten, eller varför inte en middag när alla kommer hem trötta med rosiga kinder. Pizza på polarbröd är snabbt, enkelt och alla kan lägga på sin egen favoritsmaksättning.

Polarbröd
Ajvar relish eller tomatsås (kanske någon överbliven tacosås?)
Riven ost
Skinka
Jalapeño
Oregano

Annan valfri smaksättning

Sätt ugnen på 200 grader och ta fram en plåt med bakplåtspapper. Lägg ut polarbröd och lägg på valfri smaksättning. För mig blev det ajvar relish, riven ost, skinka, jalapeño och oregano denna gång – men jag älskar att variera mig.

Pizza på polarbröd

Oftast när vi gör pizza så gör vi pizza bianco, dvs vi byter ut tomatsåsen mot creme fraiche, ricotta eller liknande. Sen har vi ofta skinka, banan, curry, ananas, kronärtskockor, salami mm – ta vad ni själva gillar. Det mesta funkar på en pizza!

Pizza på polarbröd

Efter ca 10-12 minuter i ugnen så är pizzorna klara och redo att huggas in på! Så enkelt och så gott!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelSagas cashewrutor som lördagsgodis
Nästa artikelSmakbox Final

Lämna ett svar