Clover Club till Mello-finalen

-

Inför kvällens Mello-final så ville vi ha en mysig stund med snacks och en snygg drink. Jag hade spanat på Clover Club som kändes helt rätt denna kväll. Jag förberedde en hallonsockerlag tidigare under dagen och sen var drinken fort klar.

5 cl Gin
2 cl Hallonsockerlag
3 cl Citronsaft
2 cl Äggvita
Is

Ta fram snygga glas. Mät upp Gin, hallonsockerlag, citronsaft och äggvita i en shaker. Torrskaka drinken utan is, så får du ett bättre skum. Lägg sedan i is och skaka drinken kall. Sila upp i snygga glas och njut till ett speciellt tillfälle.

Clover Club
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar