Spenatsmoothie med mango

-

Här kommer en grön start på veckan. Jag hittade ett stort paket färsk spenat (200g) på halva-priset-hyllan i helgen och blev sugen på en spenatsmoothie med mango. Det är så enkelt och det är så fräscht med smoothie!

Gör en smoothie på de frukter och grönsaker som du gillar och har hemma. Förutom att det är gott och nyttigt, så kan det vara ett sätt att göra av med frukt som annars skulle hinna bli dålig?

Jag och Daniel körde mycket smoothie ett tag, men nu är det länge sedan. Därför var det extra gott att få dricka en smoothie till frukost idag. Andra smoothies som vi gjort hittar du här.

Ca 100 g färsk spenat
2 bananer
0,5 paket frusen mango
Ca 1 dl apelsinjuice

Ta fram din mixer och lägg i bananerna i mindre bitar. Fyll på med färsk spenat och apelsinjuice. Mixa sönder bananerna och spenaten och lägg sedan i lite frusen mango. Det är gott med någon söt frukt och när den är frusen så tillför den även kyla till din smoothie.

Ett alternativ är att hälla upp din spenatsmoothie med mango i glas och ställa in dem i kylen, då är de redo att ta för nästa person som öppnar kylskåpet. Jag tänker främst på hungriga barn/tonåringar som kommer hem från skolan men är såklart lika bra för hungriga vuxna.

Spenatsmoothie med mango
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar