Smoothie med kvarg och frukt

-

Den här tiden på året så går det väl inte att få för många tips på vitaminer? När det dessutom är billigt och smalt (ogillar att använda det uttrycket men men) så passar det perfekt. Jag gjorde sex glas smoothie med kvarg och frukt häromdagen och känner mig väldigt hälsosam.

Det gör ingenting ifall ni gör lite för mycket, häll upp i glas och spara i kylskåpet till dagen därpå. De kan till och med vara godare då de hunnit bli riktigt kalla.

Ett tips kan vara att mixa ner ett par isbitar alternativt ta frusen frukt. Jag vet att Coop har ett par olika förpackningar med frysta smoothie-mix som en enkelt kan blanda ner och få en kall smoothie direkt.

Här är min variant den här gången:

1 banan
2 äpplen
2 apelsiner
Ca 100 g spenat
1 liten förpackning kvarg
Vatten (för att få den lite tunnare och drickbar)

Smoothie med kvarg och frukt

Ifall ni vill ha fler tips på goda smoothies, så har jag samlat mina varianter här. Smaklig måltid!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Föregående artikelBelugabolognese
Nästa artikelFilmjölkslimpa med banan

Kommentera