Bookmaker Toast med rostbiff

-

Då jag hade en bit riktigt fin fransyska från Jämtland i frysen så kände jag att jag ville göra något med den. En rostbiff föll mig i smaken och det är ju så enkelt att göra sin egen rostbiffsbit. Då rostbiffen var klar och fredagsmiddagen närmade sig, så gjorde jag en Bookmaker Toast med rostbiff. Såå gott!

Jag väljer att inte skriva några mängder per bröd, då mycket av ingredienserna är valfria och man tar så mycket man gillar eller är sugen på. Fixa din egen favorit-Bookmaker Toast helt enkelt.

Surdegsbröd
Smör att steka brödet i
Senap
Valfri sallad
Tunt skivad rostbiff
Picklad lök
Majonnäs
Äggula
Ev färsk pepparrot (jag hade ingen hemma men det funkar bra utan)
Peppar

Stek ditt surdegsbröd i smör i en stekpanna. Lägg upp på tallrikar och bre smörgåsen med senap. Lägg på valfri sallad och fortsätt sedan med rostbiff, majonnäs och ev färsk riven pepparrot. Gör en liten grop på smörgåsen, så du kan lägga en äggula på toppen och att den ligger kvar.

Toppa med peppar och servera din Bookmaker Toast med rostbiff. En härlig smörgås att servera efter en skön dag i solen nu under vårvintern. Perfekt alternativ till påskdagarna till exempel. Smaklig måltid!

Bookmaker Toast med rostbiff
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar