Gotländsk sommarnatt som fredagsdrink

-

Åh vilken vecka vi har haft! Sköna temperaturer varje dag och snön har tinat som aldrig förr. Det smäller bara till så är det juni, skolavslutning och för Sagas del – student! Så spännande och skön tid vi har framför oss nu! Bara för att det blåst sommarvindar i veckan så passar väl en gotländsk sommarnatt som fredagsdrink.

En fruktig och god drink att sippa på medan vi drömmer oss fram emot sommaren och sommarens planer. Har ni planerat er sommar och semester? Vi har inte så mycket planerat ännu då vi framför allt väntar på att vår fjällägenhet ska bli klar. Inga klara bud än så länge, så vi får väl se när byggherren har lust att leverera utlovade lägenheter? (väldigt mycket ironi där – vi är sååå less på att byggherren aldrig bygger klart)

Men tillbaka till Härjedalsk sommarnatt – nej, jag menar Gotländsk sommarnatt – drinken som jag försöker presentera.

3 cl Gin
1 cl Apelsinlikör (Ex Cointreau)
1 cl Bananlikör (Bols Banana)
2 cl Grenadin
10 cl Apelsinjuice
Is

Ta fram snygga glas, tilltugg och blanda sedan alla ingredienser i din shaker. Skaka drinken kall och sila upp i dina glas. Garnera valfritt och servera direkt. Njut av en skön fredagskväll!

Gotländsk sommarnatt som fredagsdrink

Gotländsk sommarnatt som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar