En utflykt till Sundsvall

-

Ibland är det lite minisemester att bara byta stad för en dag. Även om det är en annan stad som spontant inte känns så spännande, så är det ändå ett miljöombyte. Igår gjorde Daniel och jag en utflykt till Sundsvall och det var ett sådant enkelt miljöombyte som kändes skönt.

Daniel behövde till Sundsvall i jobbet, så när bilen ändå skulle rulla, så hängde jag på. Vi kom fram och käkade en tidig lunch, sen fick jag lite egentid medan Daniel gjorde sitt jobb. En riktig sommardag lyckades vi pricka in, så jag satt på en bänk på torget en lång stund och bara njöt! Många hade klätt sig efter väder och gick därför omkring i klänning eller shorts. Kön till mjukglass-kioskerna ringlade sig också ganska lång.

Restaurang APA

Lunchen förresten, det blev burgarbuffé på restaurang APA. En riktigt rolig och god idé som lockade många besökare. Inga avancerade sliders, men ett par-tre olika smaker så du kunde ta olika burgare. Som tillbehör fanns både vanliga strips, sötpotatisstrips (min favorit) och lökringar. Även cole-slaw, sallad och broccolibuketter med parmesan. Grabbarna bakom disken förberedde och när det höll på ta slut på burgare så var de snabba att langa fram ett gäng nya. Priset var dock i saftigaste laget, vi betalade 194 kr/person.

IKEA också?

Min tanke då jag följde med Daniel till Sundsvall över dagen, var ett besök till IKEA också. Men efter restid, ett par timmar på i Sundsvalls centrum och en kommande hemresa, så kände jag mig väldigt mätt på intryck. Vi kunde inte heller komma på något vi behövde från IKEA, så vi hoppade över det denna gång.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar