HittaUt-säsongen 2023 är igång!

-

HittaUt är en orienteringstävling där väldigt många olika städer i Sverige är representerade. Det läggs ut kontroller i appen och du checkar av kontrollen genom att fylla i en eller ett par bokstäver som du hittar på stolpen. Nu kan du tävla med kompisar eller kollegor vem som plockar flest kontroller – eller allra helst om ni gör det som en gruppaktivitet. HittaUt-säsongen 2023 är igång i Östersund denna helg och på dagens RunStreak så plockade jag mina första kontroller på Frösöberget.

Kör du HittaUt i din stad? Värt att notera att säsongens startdatum är olika vart i Sverige vi pratar. Längre söderut så har säsongen börjat tidigare och kontrollerna kommer även att ligga ute längre i höst – men det är å andra sidan ännu senare högre upp i Sverige. Så titta in i appen och leta efter din närmaste ort för att se så tävlingen är öppen.

Läs mera och skapa en användare på HittaUt’s hemsida.

RunStreak

Jag nämner RunStreak här ovan och det är en motionsform där du springer minst 1,61 km (dvs en engelsk mile) varje dag, inga undantag. Jag började 1:a maj 2020 och tänkte prova springa varje dag i en månad. En månad blev till 100 dagar som blev till 200 dagar som blev till 365 dagar. Osv. Faktum är att jag firade RunStreak 3 år sista april i år och har nog aldrig känt mig friskare.

Om du vill läsa mera om min resa så hittar du alla inlägg här.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar