Blue Ocean som fredagsdrink

-

En ny blå drink men jag tycker att de är lite läckra trots sin starka färg. Förra gången gjorde jag en Soda Pop men den här gången blir det en Blue Ocean som fredagsdrink. Ungefär samma färg men lite andra ingredienser. Vilken av dem gillar du bäst? Kommentera gärna här nedanför.

Jag har också serverat chipsdipp med picklad rödlök och parmesan på sidan. Riktigt gott!

4 cl Ljus rom
2 cl Bols blue
1 cl Citronjuice
7 Up
Is

Ta fram snygga glas och lägg i några isbitar. Fyll på med ljus rom, Bols blue och citronjuice. Rör om så allt blandas. Fyll på med 7 up och ev någon fler isbit. Servera tillsammas med något gott tilltugg och njut av våra varma sommarkvällar.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar