Chipsdipp med picklad rödlök

-

Såg en ny smak på chipsdipp som jag blev sugen att prova. Det är ju så mycket godare att göra sin egen chipsdipp än att använda samma färdiga chipsdippmix varje vecka. Eller vad tycker ni? Den här gången blev det chipsdipp med picklad rödlök, riven parmesan och finhackad gräslök. Riven parmesan är det i min favorit-chipsdipp sedan tidigare, så what can go wrong? Det klart jag vill prova nya!

Riktigt enkelt och riktigt gott! Lite udda med picklad lök-smak i en chipsdipp, men det var gott ändå! Receptet är lite på en höft – ta i lite mindre, smaka av och tillsätt sedan mera om ni tyckte om det. Enkelt!

1,5 dl creme fraiche
Picklad rödlök
Riven parmesanost
Finhackad gräslök
Svartpeppar

Mät upp creme fraiche i en skål och tillsätt hackad picklad rödlök. Fortsätt med riven parmensanost och finhackad gräslök. Blandra runt och smaka av med svartpeppar. Ta ett gott lite grövre chips (jag gillar Svenska Lantchips) och skopa upp lite av din chipsdipp med picklad rödlök.

Servera i snygga skålar, själv har jag mina egentillverkade skålar som jag blir så glad av!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar