Dutch Courage som fredagsdrink

-

Dutch Courage är en härlig drink med en fyllig textur och god smak. Ägglikör och äppelmust kan på pappret låta som ett något omaka par, men de fungerar i praktiken väldigt bra ihop. Daniel och jag kunde inte riktigt bestämma oss om det är en sommardrink eller om den flörtar med hösten?

3 cl Gin (den här gången hade jag bara Kyrö Pink Gin hemma)
3 cl Ägglikör – Bols Advocaat
2,5 cl Citronjuice
9 cl Äppelmust
Is

Ta fram snygga glas och mät upp alla ingredienser i en shaker. Skaka drinken kall och häll upp i glasen. Garnera på valfritt sätt och servera din Dutch Courage som fredagsdrink tillsammans med något tilltugg.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar