Pizza på ett kick

-

Vi är mitt uppe i sportlovet för vissa delar av Sverige medan andra får vänta till nästa vecka. Oavsett när vi har sportlov så är det här en bra räddningsplan för hungriga tonåringar. Att laga pizza på ett kick kan man ha nytta av året runt.

Små polarbröd
Creme fraiche
Riven Västerbottensost (eller valfri annan ost)
Smörgåsskinka
Tomat
Pizzakrydda

Lägg ut ett gäng små polarbröd på en plåt med bakplåtspapper. Sätt också ugnen på 200 grader. Bred ett lager creme fraiche på bröden (eller tomatsås, välj vad du gillar bäst) och fortsätt med riven ost. Lägg på valfritt pålägg på din pizza, jag valde skinka, tomat och pizzakrydda denna gång.

Pizza på ett kick

Sätt in i ugnen, ca 10 min. Under tiden hinner du svänga ihop en sallad att ha på sidan alternativt om du bara vill ha pizzorna klara för barn i farten.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar