Burratatoast med frusen tomat

-

Jag har sett par influencers som har gjort video om detta och blev såklart sugen att testa. Att göra burratatoast med frusen tomat på surdegsbröd och toppa med balsamvinäger och gott flingsalt var också så gott som det låter. Enkelt att sätta ihop men en lite tajmingfråga – tanken är att den kalla frusna tomaten fortfarande ska vara kall medan toast och ost har en varmare temperatur. Så gör tomatrivet det sista ni gör innan servering.

Toast gjort på ett gott surdegsbröd
Burrata – vi delade en burrata till två personer
1 frusen tomat
Balsamvinäger
En riktigt god olivolja
Flingsalt och peppar

Smörstek skivor av surdegsbrödet och lägg upp på snygga assietter. Dela och fördela burrrata på brödet och riv sedan den frusna tomaten över. Det blir bara ”småflis” av tomaten, så den blir också fort varm.

Toppa tomatrivet med balsamvinäger, olivolja samt salt & peppar. Servera din burratatoast med frusen tomat direkt.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar