Vi är på besök hos Saga och hennes arbete på Färna Herrgård & Spa utanför Skinnskatteberg. En underbart skön plats som vi ska utforska lite mera under morgondagen och måndag. Vi åt en väldigt god tre-rätters middag och sen blev vi hänvisade en våning upp för att få sitta i sofforna och kanske ta något mera. Jag fastnade för en rabarberspritz på Färna Herrgård.




RabarberSpritz
Rhubarb pie från Norrbotten destilleri (4 cl)
Citronjuice (2cl)
Sockerlag (2cl)
Prosecco
Citronskiva
Jag har inga mått utan lånar helt enkelt receptet från deras drinkmeny och har chansat på måtten inom parantes. Jag är nyfiken på Rhubarb pie från Norrbottens destilleri sedan tidigare och kommer därför att blanda en drink när jag kommer hem efter semestern.
Mät upp Rhubarb pie, citronjuice och sockerlag i en shaker och skaka kallt tillsammans med is. Häll upp i ett snyggt glas och toppa med Prosecco. Lägg även ner en citronskiva som snygg garnering.
