Tartarsås till panerad fisk

-

Nästa gång ni ska äta fisk till middag, så måste ni prova att servera en hemmagjord Tartarsås. Låter kanske inte jättespännande, men faktum var att det var jättegott. Denna gång var det Daniel som stod för fiolerna och serverade denna tartarsås till panerad fisk. Det var nästan så jag slickade tallriken.

2 msk finhackade cornichons
1 msk finhackad kapris
3-4 syltlökar
1 tsk hackad persilja
2 dl majonnäs (gärna hemgjord)
citron
salt & peppar

Hacka cornichons, kapris, syltlök och persilja.

Blanda hackade cornichons, kapris och syltlök med majonnäs. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

Servera tartarsås till panerad fisk och kokt potatis. Så enkelt men ändå så gott!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar