Sveriges topp

-

Här är min profilbild, tagen 5:e augusti 2014, då jag och sambo Daniel till slut kommit upp på Sveriges topp – Kebnekaise. Så häftigt, så roligt, så värt alla timmar det tog att gå upp! Att se sig omkring och veta att ingen annan bergstopp i hela Sverige, är högre än där jag står just nu, är en magisk känsla!

Är ni sugna att gå upp på Sveriges topp? Gör det! :)

Fil 000

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

2 KOMMENTARER

  1. Håller med, otroligt häftig känsla.
    Den känslan gav oss mersmak och vi har hunnit med ett gäng toppar efter våran Kebnekaise tur. Och nu i höst så åker vi till Afrika och ska bestiga kilimanjaro, det ska bli galet häftigt.

    • Jag läste din blogg och kommer att följa er resa mot Kilimanjaro med stort intresse! Vi var nere på Zanzibar över jul och då mellanlandade man på Kilimanjaro flygplats, och vi fick se lite av det fina berget – jag vill gå upp även där men vi får se när det blir av :)

Lämna ett svar