Helgen del 1 – Andersön

-

Hade en så härlig helg, med massa utetid. Jag är en liten ute-människa som nästan mår fysiskt dåligt ifall jag måste sitta inomhus för mycket. Det brukar jag bota med en promenad som minst, men hellre en skridskotur/cykeltur, att ta bilen och promenera någon annanstans (lördag) eller tom komma upp till fjälls och köra topptur (söndag). Det är livet! Här får ni några bilder från vår helg i Jämtland. Jag har delat upp det i två inlägg som jag kallar Helgen del 1 & Helgen del 2. Titta och njut av Jämtland.

Lördagen spenderades på Andersön, där vi parkerade på stora parkeringen i mitten och sedan gick runt hela udden i lugn och ro. Dryga 9km promenad i sakta mak, inkl ett fikastopp halvvägs.

Fil 000
En karta över Andersön. Vi parkerade mitt på bilden och gick sedan runt hela udden – det blev drygt 9km.

Fil 000 (1)
Ser ni fjället långt där borta? Alldeles snöklätt och fint :)

Fil 000 (2)
Picknick intogs med milsvid utsikt

Fil 000 (3)
En brasa som vi passerade på väg tillbaka till bilen, med Östersund och Frösön i bakgrunden

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar