Helgen del 1 – Andersön

Hade en så härlig helg, med massa utetid. Jag är en liten ute-människa som nästan mår fysiskt dåligt ifall jag måste sitta inomhus för mycket. Det brukar jag bota med en promenad som minst, men hellre en skridskotur/cykeltur, att ta bilen och promenera någon annanstans (lördag) eller tom komma upp till fjälls och köra topptur (söndag). Det är livet! Här får ni några bilder från vår helg i Jämtland. Jag har delat upp det i två inlägg som jag kallar Helgen del 1 & Helgen del 2. Titta och njut av Jämtland.

Lördagen spenderades på Andersön, där vi parkerade på stora parkeringen i mitten och sedan gick runt hela udden i lugn och ro. Dryga 9km promenad i sakta mak, inkl ett fikastopp halvvägs.

Fil 000
En karta över Andersön. Vi parkerade mitt på bilden och gick sedan runt hela udden – det blev drygt 9km.

Fil 000 (1)
Ser ni fjället långt där borta? Alldeles snöklätt och fint :)

Fil 000 (2)
Picknick intogs med milsvid utsikt

Fil 000 (3)
En brasa som vi passerade på väg tillbaka till bilen, med Östersund och Frösön i bakgrunden

2 thoughts on “Helgen del 1 – Andersön

Kommentera