Mycket nu…

-

Hej, ursäkta att jag är lite tyst den här veckan, men jag får inte tiden att räcka till. Jag har haft mycket både på jobbet och privat.  Weekend-resa planerad, så jag kommer tillbaka med fler goda recept – jag lovar! :)

Jag har nu bloggat i fyra månader och jag tycker att det är fortsatt roligt, så jag kommer snart med en egen domänadress – jag återkommer när det är klart!

Vad lagar ni för goda maträtter? Har ni någon favorit? Kommentera gärna era recept, eller länka till er egen blogg. Det skulle vara roligt att läsa! :)

Fil 000 (2)

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar