Melonsallad

-

Melonsallad med fetaost är en riktig sommarsallad, perfekt att ha en skål färdig i kylen så man enkelt kan få en god sallad. Man kan blanda i lite vad man gillar, idag blev min så här till två personer:

½ klyfta vattenmelon
4 blad sallad
8 cocktailtomater
8 oliver
½ paket fetaost, jag använder ofta marinerad fetaost och tar med lite av marinaden som smak och olja.
Balsamvinäger
Svartpeppar

Dela vattenmelon, sallad och tomater i mindre bitar och blanda tillsammans med oliver i en skål. Skär fetaosten i mindre bitar och strö över. Högst upp så ringlar man lite balsamvinäger och drar ett par drag med pepparkvarnen. Voilá!

Melonsallad

Melonsallad serverad med tortellini, en väldigt komplett måltid

Melonsallad
Jag la också på några blommor gurkört bara för att de är så fina och kan förgylla vilken måltid som helst!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar