Bishops Arms

-

En restaurang i Östersund som inte alltid kallas sitt rätta namn, utan lika ofta så pratar folk om ”att vi går till den blåa dörren”. Det är alltså en knallblå entrédörr in till Bishops Arms i Östersund. Häromkvällen så hade jag en träff med en av mina bästa kompisar där. Vi tänkte grunda med lite tjejsnack över en middag, innan vi gick vidare till bio och filmen ”Livet efter dig”. Boken som vi båda läst och ville se filmen.

BishopsArms

BishopsArms2

Jag satt och funderade en stund och fastnade till slut för Räkmackan som fanns upptagen under Huvudrätter. Beskrivningen ”En hel massa räkor” gjorde att jag kände mig säker på att bli mätt. Riktigt fräsch och god maträtt som kändes helt rätt för mig den här kvällen. Tillsammans med roligt sällskap och ett gott glas vin, så var kvällen riktigt bra. Vi satt och surrade ikapp om livet i ett par timmar, innan vi nästan fick springa för att hinna till biosalongen :)

BishopsArms3

Sällskapet var bra, middagen var bra och bion var bra! En helt suverän vardagskväll alltså.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar