Bucketlist -16 status

-

Semestern är slut sedan ett par veckor och jag är tillbaka i gängorna. Men även om semestern är slut, så tycker jag inte att sommaren är slut. Ända fram till skolstarten räknar jag som sommar – först då sätter allt igång på riktigt. I år börjar mina tjejer skolan den 25:e augusti, så det är i alla fall två veckor kvar. När då sommaren är slut, så fortsätter en förhoppningsvis ljum höst i någon månad till? Jag tänkte på min bucketlist, som jag skrev i början av sommaren. Hur har det gått? Hur många av punkterna är klara och hur många hinner jag rimligtvis slutföra innan vintern? Vi tar en bucketlist -16 status och stämmer av hur jag ligger till:

 • Bada i Storsjön. Nej, det har jag faktiskt inte. Tjejerna försökte locka i mig innan semestern, men då tänkte jag att jag ”hinner väl i augusti, när vattnet blivit ännu varmare”.
 • Tillverka och äta egen glass. Ja delvis – jag fick tidigt smaka Evas glass och riktigt längtade till årets svartvinbär skulle mogna. Det gjorde de på vår semester och jag gjorde den goda glassen hos min kompis på västkusten.
 • Springa Blanktjärnsrundan. Nej det har jag inte. Men jag tänker seriöst på att jag ska lösa det i år så jag får återkomma i frågan!
 • Ta revansch på terrängcykling. Nej det har jag inte, och jag vet inte om jag verkligen kommer att göra det heller. Jag känner mig feg i frågan, men det är som att kroppen stretar emot tankarna och då låter jag det vara.
 • Bestiga Galdhöpiggen. Nej tyvärr fick vi inte ihop planeringen kring mina barn och byte till deras pappa, så Galdhöpiggen blev inte genomförbar i år. Det är dessutom lite för långt att åka bara för en dags bestigning. Nästa år?
 • Sova i tält. Nej, inte det heller. Men även det är en punkt som jag starkt räknar med att jag kommer att hinna med i år.
 • Vandra någonstans. Nej inte än. Men jag vill verkligen vandra lite och kombinera det med åtminstone en tältnatt.
 • Paddla. Ja, paddla gjorde vi en heldag i somras, och det blev verkligen så bra som jag ville att det skulle bli.
 • Gå med Alva (Saga också såklart om hon vill) upp på Getryggens topp. Nej, det har jag inte hunnit med. Nackdelen med att ha delad vårdnad – att inte hinna umgås tillräckligt med sina barn.
 • Spela mera golf. Ja, tack vare att Daniel tog grönt kort ifjol och har fastnat för sporten, så är det lättare att komma ut. Vi har väl inte spelat jättemycket, men ändå helt ok många gånger.
 • Åka dressin + paddla i Dalsland. Just den här specialturen fick vi inte plats med i sommar, utan vi plockade russinet att paddla. Kanske åker vi dressin nästa år istället?

Det var mina punkter i sommar, hur ligger du till? Har du hunnit med du tänkte med årets sommar? Kommentera gärna!

Bucketlist -16 status

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar