Brunflo camping del 2

-

Brunflo camping del 2. Det blev lördag och avresedag. Jag hade haft seriöst svårt med packningen på fredagskvällen, då jag inte fick så många ledtrådar. Daniel hade erkänt att vi faktiskt inte skulle till Brunflo, utan någon annanstans… Nehe!

Sista kvällen fick jag ett nytt brev i brevlådan, som beskrev vädret lite mera och när Daniel la till att vi skulle ta med vandringskängor och några funktionskläder så blev jag rätt fundersam. Vart ska vi åka?


Brunflo camping del 2
Jag var så fundersam över min packning, så Daniel erbjöd sig att berätta om sina planer. Jag ville dock inte veta, utan hålla ut på överraskningen så länge som möjligt. Han fick titta över min packning innan vi gjorde fredagskväll och kunde godkänna den, min packning borde funka. Lördag fm så dök Brunflobussen upp hemma hos oss. Jag hade ingen aning om att min svåger och hans fru extraknäckte som busschaufförer, men tydligen. De meddelade vänligt men bestämt att jag fick lov att åka till slutdestinationen, inte plinga och kliva av vart som helst. Vi stannade på Åre-Östersunds flygplats och klev på BRA’s flygning mot Stockholm/Bromma.

BRA

Väl på Bromma, så hämtade vi ut vår resväska och satte oss på bussen mot Arlanda. Väl där så styrde Daniel mot Clarion hotell. What? Skulle vi inte ut och resa? Vi hade en skön eftermiddag då vi provade poolen och deras gym. En avslappnad middag innan vi gjorde tidig kväll. Jag hade fått veta att vi skulle kliva upp kl 04 dagen efter.

ClarionArlanda

Det kommer fler inlägg om vår resa, men kolla gärna in min egna insta: marcar1976 eller Daniels: Dryden alternativt Daniels blogg så får ni försmak.

Här kommer en bild på Clarion Hotell Arlandas Surf & Turf. Jmf gärna med Bubba Gump’s version och säg vilken ni helst skulle betala 250kr för. Jag var så missnöjd på Clarion Hotells version, så jag försökte klaga för servitrisen, men hon var inte intresserad av att lyssna på mina åsikter. Men jag kommer inte att vilja betala 250kr för fyra potatisar, en liten bit fisk och några burkmusslor igen…

ClarionHotell

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera