Goda kidneybönor

-

Ett tillbehör till vilken middag som helst, är min goda kidneybönor. Antingen bredvid en god pastamiddag eller varför inte bredvid en köttbit? Jag har hittat receptet på utsidan kidneybönor-burken som kommer från Zeta och det är väl värt att testa:

1 burk kidneybönor
1 vitlöksklyfta
1 kvist rosmarin
2 msk olivolja

Häll av bönorna från burken och skölj dem lite snabbt. I en kastrull blandar du sedan en hackad vitlöksklyfta, en finhackad kvist rosmarin och olja. Låt det fräsa någon minut innan du häller ner de avrunna bönorna. Blanda runt och låt bönorna bli varma.

Goda kidneybönor Pasta Carbonara2

Vi åt det tillsammans med min Pasta carbonara med kyckling häromdagen, passade väldigt bra ihop.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar