Brunflo camping, också kallad San Francisco

-

Kl 04 klev vi upp, men när man har något roligt framför sig så är inte supertidigt något problem. Hotellet serverade en liten frukost, alldeles lagom för våra magar den tiden på morgonen. Vi gick vidare till terminal 2 på Arlanda och när Daniel skrev ut våra papper tittade jag nyfiket över axeln. Nu skulle jag äntligen få veta var Brunflo Camping ligger. När jag såg vart vi var på väg så tappade jag hakan…Vi ska till San Francisco!

A380

En mellanlandning i Paris innan vi klev på min första A380. Daniel hade dessutom fixat platser på övervåningen. 10h 50min senare landade vi på amerikansk mark. Ytterligare 50min senare och vänligt bemötta, så var vi utanför passkontrollen, vilket kändes väldigt snabbt. Med de erfarenheter vi har, så kan det ta både två och tre timmar inkl sur personal. En buss in mot stan, där busschauffören släppte av oss på ett ställe där vi inte förstod hur vi skulle ta oss vidare, samt att vi upplevde miljön otrygg med många uteliggare mm. Inga pluspoäng för den chauffören!

En burgare på Burger King där vi också träffade en vakt som ledde in oss på rätt spår. Vi hittade rätt buss och åkte i riktning mot vårt hotell. Där vi klev av, finns en av San Franciscos brantaste gator. Häftigt att få se att de finns på riktigt.

Brunflo camping, också kallad San Francisco

Väl på vårt hotellrum så försökte vi hålla oss vakna. Vi kom dit ca 17.00 lokal tid, men det är kl 02 svensk tid. Med tanke på att vi klivit upp 04 på Arlanda och inte lyckats sova så mycket på flygplanet, så var vi väldigt trötta. Vi höll ut till 19, men då la vi oss med borstade tänder för att sova. Det fick såklart mig att vakna för tidigt. Kl 03 slog jag upp ögonen och kunde inte somna om…

Fortsättning följer i nästa inlägg, som handlar om min födelsedagspresent. Häng med!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar