Kladdkakans dag 2016

-

Kladdkakans dag 2016, visst måste det firas? Jag kollade i mitt arkiv och ser att jag postat några olika varianter:

Semmelkladdkaka – vilket var mitt första inlägg i bloggvärlden. Lite tråkig bild, men väldigt god kladdkaka!

Kladdkakans dag 2016

Jordgubbskladdkaka – supergod sommarkaka men som garanterat fungerar lika bra i november! I somras hade jag möjligheten att använda färska bär, men det funkar lika bra med styckfrysta bär och då kan man också prova andra bär. Jag kan tänka mig att prova med blåbär, vinbär eller varför inte mango?

Jordgubbskladdkaka

Kanelbullekladdkaka: Den perfekta matchen mellan en kladdkaka och en bulle. Supergod tillsammans med ett glas kall mjölk!

kanelbullekladdkaka1

Alla goda på sitt sätt! Det är bara att börja experimentera där hemma.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelRatatouille
Nästa artikelRädda bearnaisesåsen

Lämna ett svar